Το Blog επαναλειτουργεί! Σας αρέσει η νέα εμφάνισή του;

Βαθμολογία Play-Off

Θ

ΟΜΑΔΑ

Β

1

ΠΑΟΚ

13

2

Ατρόμητος

11

3

Αστέρας Τρίπολης

9

4

ΠΑΣ Γιάννινα

7

Από το Blogger.

TOP 3 Της Εβδομάδας

Ο καιρός στα μέρη μας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013
Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει τη συμφωνία της συνεργασίας της από την 1η Ιουλίου 2013 με την μεγαλύτερη εταιρία αθλητικού υλικού στον κόσμο Nike.


Η εταιρία Nike θα αναλάβει να εξοπλίσει όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ με κορυφαίο αθλητικό υλικό και εμφανίσεις τεχνολογικής αιχμής  DRIFIT, που ελέγχει τη θερμοκρασία, την υγρασία, καθώς και τη ροή του αέρα προς το δέρμα ιδιαίτερα στα σημεία του σώματος που θερμαίνονται περισσότερο κατά τη διάρκεια των αγώνων και των προπονήσεων.

Η επιλογή της Nike, όσον αφορά στην προμήθεια αθλητικού υλικού, ήταν αποτέλεσμα συστηματική έρευνας των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος θα συνεργαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του με τη συγκεκριμένη εταιρία.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας  δήλωσε: «H συνεργασία μας με τη Nike είναι ακόμη ένα κομμάτι του παζλ αυτής της τόσο ενδιαφέρουσας περιόδου στην ιστορία του συλλόγου. Η Nike είναι ιδανικός συνεργάτης δεδομένης της εμπειρίας της, καθώς και της ποιότητας και του πρωτοποριακού αθλητικού υλικού που προσφέρει.

Η συμφωνία με τη μεγαλύτερη εταιρία αθλητικού υλικού στον κόσμο είναι ακόμη ένα σημάδι ισχυροποίησης του στάτους του ΠΑΟΚ. Σε συνεργασία με τη Nike φιλοδοξούμε να χαράξουμε νέες ένδοξες στιγμές στην ιστορία της ομάδας».

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής της Nike Kristjan Luha υπογράμμισε: «Είμαστε ιδιαιτέρα ενθουσιασμένοι για την συνεργασία μας με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ. O ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα, αναγνωρισμένη για το πάθος της και τους φανταστικούς φιλάθλους της. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία την νέα χρονιά».

0 σχόλια, γράψε την άποψη σου:

Translate The Blog

Το chat του blog

Μπες και εσύ στο chat του Blog συμπληρώνοντας απλά ένα ψευδώνυμο!

Αναγνώστες του blog:

Προβολές Σελίδας

PAOK OFFICIAL SITE

PAOK MEGASTORE