Το Blog επαναλειτουργεί! Σας αρέσει η νέα εμφάνισή του;

Βαθμολογία Play-Off

Θ

ΟΜΑΔΑ

Β

1

ΠΑΟΚ

13

2

Ατρόμητος

11

3

Αστέρας Τρίπολης

9

4

ΠΑΣ Γιάννινα

7

Από το Blogger.

Ο καιρός στα μέρη μας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013
Στην Αυστρία και συγκεκριμένα στην περιοχή γύρω από το Graz βρέθηκε το προηγούμενο διήμερο ο Αντώνης Λεμονάκης, προκειμένου να εξετάσει κάποια ξενοδοχεία και αθλητικές εγκαταστάσεις – επιπλέον εκείνων που είχαν ήδη ελεγχθεί, ώστε να υπάρχουν περισσότερες επιλογές για το μέρος που θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.


Συγκεκριμένα, το μέλος του  τεχνικού επιτελείου της ομάδας, επισκέφθηκε  το Loisium Hotel στο Ehrenhausen, το Asia Spa στο Leoben και το Larimar Hotel στο Stegersbach. Και τα τρία ξενοδοχεία πληρούν τις περισσότερες από τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η ομάδα για την καλύτερα οργανωμένη και αποδοτική προετοιμασία.

Συγκεκριμένα, εκτός από τα γήπεδα που πρέπει να είναι σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο, σημαντικό βάρος δίνεται και στις εγκαταστάσεις που πρέπει να διαθέτουν μεταξύ άλλων και άνετους χώρους γυμναστηρίου, φυσιοθεραπευτηρίων, συγκέντρωσης, αλλά και αναψυχής.

Δεδομένου ότι η ευρύτερη περιοχή  έχει συνήθως ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες για τις προπονήσεις και μεγάλη παράδοση στην φιλοξενία  αποστολών κατά την θερινή προετοιμασία, ο άνθρωπος του ΠΑΟΚ συνέλλεξε πληροφορίες για την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων.

Σε αντίθεση με τις ομάδες των κεντροευρωπαϊκών και δυτικοευρωπαϊκών χωρών, τα πρωταθλήματα των οποίων ξεκινούν τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου και το πρόγραμμά τους συνήθως δεν εξαρτάται από το αν και το πότε θα αγωνιστούν σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, στον ΠΑΟΚ έπρεπε να αντιμετωπιστεί και το συγκεκριμένο μειονέκτημα. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ως και την τελευταία ημέρα των play-off του ελληνικού πρωταθλήματος ουδείς μπορούσε να γνωρίζει την τελική κατάταξη και κατ’ επέκταση τις ακριβείς ημερομηνίες των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων του.

Οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν, αφού προηγουμένως θα έχουν ξεκαθαρίσει οι σημαντικότερες λεπτομέρειες (μέγεθος αποστολής, συγκεκριμένες  ημερομηνίες, φιλικοί αγώνες) που θα καθοριστούν σε συνεννόηση με τον επόμενο προπονητή.

0 σχόλια, γράψε την άποψη σου:

Translate The Blog

Το chat του blog

Μπες και εσύ στο chat του Blog συμπληρώνοντας απλά ένα ψευδώνυμο!

Αναγνώστες του blog:

Προβολές Σελίδας

PAOK OFFICIAL SITE

PAOK MEGASTORE