Το Blog επαναλειτουργεί! Σας αρέσει η νέα εμφάνισή του;

Βαθμολογία Play-Off

Θ

ΟΜΑΔΑ

Β

1

ΠΑΟΚ

13

2

Ατρόμητος

11

3

Αστέρας Τρίπολης

9

4

ΠΑΣ Γιάννινα

7

Από το Blogger.

Ο καιρός στα μέρη μας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013
Με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Charles Itandje βασικό στη σύνθεσή της η εθνική ομάδα του Καμερούν έχασε την ευκαιρία να παραμείνει ισόβαθμη με τη Λιβύη στην κορυφή του 9ου προκριματικού ομίλου για το Μουντιάλ 2014, καθώς έμεινε στο 0-0 με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό στην εκτός έδρας αναμέτρηση που διεξήχθη στην Κινσάσα.


Τα «Αδάμαστα Λιοντάρια» του Καμερούν αγωνίστηκαν χωρίς τον Samuel Eto’o, απουσία που φάνηκε από το γεγονός ότι έμειναν για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα χωρίς να σκοράρουν. Δεδομένου ότι η Λιβύη είχε νικήσει 2-0 το Τόγκο δύο ημέρες νωρίτερα. Ετσι η υπόθεση πρόκριση θα κριθεί για την ομάδα του Charles Itandje στην αναμέτρηση του Καμερούν με τη Λιβύη στις 6 Σεπτεμβρίου, για την τελευταία αγωνιστική της δεύτερης φάσης των ομίλων για το Μουντιάλ 2014.

Σε αντίθεση με το Καμερούν, η Λιβερία απώλεσε κάθε ελπίδα πρόκρισης γνωρίζοντας την ήττα (0-2) από την πρωτοπόρο του 10ου ομίλου Σενεγάλη. Στην αναμέτρηση που έγινε στην πρωτεύουσα της Λιβερίας Μονρόβια αγωνίστηκε και ο Sekou Oliseh, ο οποίος μπήκε στο 65’ στη θέση του Tonia Tisdell και ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν σημειώσει ήδη και τα δύο τέρματά τους. χωρίς όμως να καταφέρει να αλλάξει τη ροή του ματς.

0 σχόλια, γράψε την άποψη σου:

Translate The Blog

Το chat του blog

Μπες και εσύ στο chat του Blog συμπληρώνοντας απλά ένα ψευδώνυμο!

Αναγνώστες του blog:

Προβολές Σελίδας

PAOK OFFICIAL SITE

PAOK MEGASTORE