Το Blog επαναλειτουργεί! Σας αρέσει η νέα εμφάνισή του;

Βαθμολογία Play-Off

Θ

ΟΜΑΔΑ

Β

1

ΠΑΟΚ

13

2

Ατρόμητος

11

3

Αστέρας Τρίπολης

9

4

ΠΑΣ Γιάννινα

7

Από το Blogger.

Ο καιρός στα μέρη μας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013
Έχει παραχωρήσει πολλές συνεντεύξεις τον τελευταίο καιρό και σε όλες δείχνει το πόσο θέλει να παραμείνει στο δικέφαλο. Αυτή τη φορά το δήλωσε και στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ". Διαβάστε τη συνέντευξη του Σέκου Ολίσε:


Από τι εξαρτάται η παραμονή σου στον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν;

«Καταρχάς εγώ θέλω να μείνω. Ωστόσο έχω συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ για ακόμη 2,5 χρόνια, οπότε πρέπει να τα βρει μαζί της ο ΠΑΟΚ. Εγώ θα προσπαθήσω να αποδεσμευτώ, αλλά ξέρω ότι η ΤΣΣΚΑ θέλει οικονομικά ανταλλάγματα για να με παραχωρήσει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μείνω τελικά στον ΠΑΟΚ»

Γιατί προτιμάς τον ΠΑΟΚ από την πρωταθλήτρια Ρωσία που έκανε φέτος και το νταμπλ;

«Μου άρεσε περισσότερο όλο το περιβάλλον γύρω από τον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος, η ατμόσφαιρα της Τούμπας, η Θεσσαλονίκη... Δέθηκα αμέσως με την ομάδα και νιώθω τον ΠΑΟΚ σαν το σπίτι μου. Έχω την αίσθηση ότι εφόσον μείνω μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα και να ξεδιπλώσω περισσότερες πτυχές του ταλέντου μου. Χρειάστηκε λίγο χρόνο να προσαρμοστώ, μετά είχα και κάποιους τραυματισμούς, αλλά στο τέλος νομίζω ότι έδειξα ένα καλό κομμάτι του εαυτού μου. Και ακόμη δεν είδατε τίποτα! Του χρόνου με προετοιμασία από την αρχή και γνωρίζοντας καλύτερα την ομάδα, πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα...»

Δηλαδή θεωρείς τον ΠΑΟΚ την καλύτερη επιλογή για το μέλλον σου;

«Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για μένα τώρα. Είναι τη ομάδα που μπορεί να απογειώσει την καριέρα μου. Πιστεύω ότι μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα, αλλά και να κερδίσω επίσης πολλά. Από τον ΠΑΟΚ πιστεύω ότι μπορώ να βρεθώ μετά σε κάποιο από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης. Το πιο μεγάλο όνειρο που έχω είναι να παίξω στην Μπαρτσελόνα, η οποία είναι η αγαπημένη μου ομάδα...»

Εφόσον μείνεις πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να φτάσει ψηλότερα;

«Φυσικά! Φέτος βγήκαμε δεύτεροι, αλλά δεν είχαμε χειρότερη ομάδα από τον Ολυμπιακό που πήρε το πρωτάθλημα. Στο ματς που παίξαμε στην έδρα τους δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι. Του χρόνου θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Ο κόσμος ονειρεύεται και πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να περάσει αρχικά κάποια από τις Λυών, Ζενίτ, Αϊντχόφεν, Μέταλιστ ή Φενέρμπαχτσε; Ποιον αντίπαλο θα προτιμούσες στα προκριματικά;

«Και οι πέντε ομάδες είναι εξαιρετικές. Είναι τοπ σύλλογοι της Ευρώπης. Αλλά και ο ΠΑΟΚ ανήκει στις τοπ ομάδες. Πιστεύω ότι με όποια ομάδα και αν κληρωθούμε μπορούμε να την αποκλείσουμε. Και στα play-off μετά που θα έχει ακόμη πιο μεγάλα ονόματα επίσης μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει όλοι να πιστέψουν περισσότερο στις δυνατότητες που υπάρχουν».

Πως θα περιέγραφες τον ΠΑΟΚ όπως τον έζησες τους τελευταίους μήνες;

«Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μία ομάδα, είναι πολλά περισσότερα πράγματα. Ως παίκτης μ' αρέσει να ζω έντονα τα παιχνίδια και να βλέπω τον κόσμο να ξεσηκώνεται. Στην ΤΣΣΚΑ δεν υπήρχε ο ενθουσιασμός και το πάθος του κόσμου του ΠΑΟΚ. Στη Θεσσαλονίκη ο κόσμος ζει και αναπνέει για τον ΠΑΟΚ και αυτή η τρέλα που υπάρχει μου αρέσει. Με εξιτάρει...»

Με ποιους συμπαίκτες σου δέθηκες περισσότερο στον ΠΑΟΚ;

«Με τον Κάτσε! Είμαστε κολλητοί... Αλλά με όλα τα παιδιά υπάρχουν καλές σχέσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι μία οικογένεια»

Ποιος παίκτης σου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση αγωνιστικά ή ως προσωπικότητα;

«Αγωνιστικά καθοριστικός παίκτης του ΠΑΟΚ πιστεύω ότι είναι ο Λάζαρ. Έχει φοβερή ποιότητα και μπορεί να παίξει box to box. Κουβαλάει τη μπάλα, κόβει, μοιράζει, βγάζει ασίστ, σκοράρει... Μπορεί να κάνει τα πάντα. Ως προσωπικότητα σπουδαίος είναι ο Κατσουράνης. Πάντα μας παρακινεί να παίξουμε καλύτερα, πάντα μιλάει μέσα στο γήπεδο και προσπαθεί να βγάλει τον καλύτερό μας εαυτό. Αλλά ο ΠΑΟΚ διαθέτει φυσικά κι άλλους σπουδαίους παίκτες, κι άλλες σπουδαίες προσωπικότητες και γι' αυτό είναι μεγάλη ομάδα...»

0 σχόλια, γράψε την άποψη σου:

Translate The Blog

Το chat του blog

Μπες και εσύ στο chat του Blog συμπληρώνοντας απλά ένα ψευδώνυμο!

Αναγνώστες του blog:

Προβολές Σελίδας

PAOK OFFICIAL SITE

PAOK MEGASTORE