Το Blog επαναλειτουργεί! Σας αρέσει η νέα εμφάνισή του;

Βαθμολογία Play-Off

Θ

ΟΜΑΔΑ

Β

1

ΠΑΟΚ

13

2

Ατρόμητος

11

3

Αστέρας Τρίπολης

9

4

ΠΑΣ Γιάννινα

7

Από το Blogger.

Ο καιρός στα μέρη μας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013
Στην κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, που θα διεξαχθεί στις 19 Ιουλίου στη Nyon της Ελβετίας, ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλό του ενόψει των αγώνων στις 30-31/7 και 6-7/8. Η ελληνική ομάδα, βάσει της ειδικής βαθμολογίας της UEFA, έχει τοποθετηθεί στο γκρουπ των αδυνάτων με 28.800 βαθμούς και γνωρίζει ήδη τους πέντε πιθανούς αντιπάλους της στο γκρουπ των μη πρωταθλητών.


Μια εκ των Olympique Lyonnais, FC Zenit St Petersburg, PSV Eindhoven, Metalist Kharkiv ή Fenerbache θα βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ. Με τρεις εκ των πέντε θα είναι ένα ακόμη ευρωπαϊκό ραντεβού, καθώς ο «Δικέφαλος» έχει αντιμετωπίσει Olympique Lyonnais, PSV Eindhoven και Fenerbache σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μάλιστα, τις δύο από τις τρεις ομάδες τις έχει αποκλείσει με την PSV Eindhoven να αποδεικνύεται ο κακός δαίμονάς του…

Πηγαίνοντας πίσω στη σεζόν 1973-74, ο ΠΑΟΚ θα φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του κυπέλλου κυπελλούχων έχοντας αποκλείσει τη πολωνική Legia και διαλύοντας την Olympique Lyonnais. Στον πρώτο αγώνα στο Stade de Gerland αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 και στη ρεβάνς της Τούμπας, στο καλύτερο ίσως ευρωπαϊκό βράδυ στην ιστορία του συλλόγου, θα κερδίσει με 4-0.

Με την PSV Eindhoven ο ΠΑΟΚ αναμετρήθηκε δύο φορές στο θεσμό του κυπέλλου UEFA. Για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης την σεζόν 2000-2001 η ολλανδική ομάδα θα επικρατήσει με 3-0 στο Philips Stadion και με 1-0 μέσα στην Τούμπα. Ένα χρόνο αργότερα, οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν κι ο ΠΑΟΚ θα επικρατήσει με 3-2 στο ματς της Τούμπας, αλλά θα ηττηθεί με 4-1 στη ρεβάνς.

Τη σεζόν 2010-2011 ο ΠΑΟΚ θα αποκλειστεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League από τον Ajax και στα Playoffs του Europa League θα αντιμετωπίσει την Fenerbache γράφοντας το δικό του ευρωπαϊκό έπος με την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης μέσα στο Şükrü Saracoğlu. Ο Vieirinha χάρισε τη νίκη (1-0) μέσα στην Τούμπα και ο Zlatan Muslimovic στην παράταση της ρεβάνς (1-1) έδωσε την πρόκριση στον «Δικέφαλο».

0 σχόλια, γράψε την άποψη σου:

Translate The Blog

Το chat του blog

Μπες και εσύ στο chat του Blog συμπληρώνοντας απλά ένα ψευδώνυμο!

Αναγνώστες του blog:

Προβολές Σελίδας

PAOK OFFICIAL SITE

PAOK MEGASTORE