Το Blog επαναλειτουργεί! Σας αρέσει η νέα εμφάνισή του;

Βαθμολογία Play-Off

Θ

ΟΜΑΔΑ

Β

1

ΠΑΟΚ

13

2

Ατρόμητος

11

3

Αστέρας Τρίπολης

9

4

ΠΑΣ Γιάννινα

7

Από το Blogger.

Ο καιρός στα μέρη μας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013
Ο ΠΑΟΚ είναι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Η νίκη του με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», την τελευταία αγωνιστική των Playoffs,  σε συνδυασμό με την ισοπαλία 0-0 στον αγώνα Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης στέλνουν τον «Δικέφαλο» στον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.


Το φινάλε των Playoffs ήταν γλυκό για τον ΠΑΟΚ… Η νίκη του με ανατροπή του χάρισε το πολύτιμο εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κι όλα αυτά χάρη στα γκολ των Κατσουράνη και Schildenfeld μέσα σε τέσσερα λεπτά που έφεραν τα «πάνω κάτω» στους «Ζωσιμάδες».

Το πρώτο ημίχρονο «σημαδεύτηκε» από μια και μοναδική φάση. Αυτή στο 30ο λεπτό, όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε πέναλτι στη μονομαχία του Κωνσταντινίδη με τον Βίλα με τον διαιτητή Μάνταλο να δείχνει την «άσπρη βούλα» και τον Ντε Βινσέντι να ευστοχεί από τα εννιά μέτρα.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους ο Γεωργιάδης έριξε στο γήπεδο Σαλπιγγίδη και Κίτσιου (αναγκαστική αλλαγή στη θέση του τραυματία Κωνσταντινίδη) και ο ΠΑΟΚ είχε μπροστά του 45 λεπτά για να φτάσει στο γκολ. Δεν υπήρχε άλλος δρόμος για την ομάδα μας…

Η εικόνα άλλαξε προς το καλύτερο με τον ΠΑΟΚ να πιέζει για την ισοφάριση. Στο 50’ ο Αθανασιάδης, από την κάθετη πάσα του Κατσουράνη, προσπάθησε να σκοράρει αλλά είδε τον Φεγκρούς να αποκρούει το σουτ του επιθετικού του «Δικεφάλου». Οι γηπεδούχοι   με το σουτ του Τσουκαλά και Μιχαήλ πλησίασαν στο γκολ, το ίδιο και ο ΠΑΟΚ με την κεφαλιά του Σαλπιγγίδη στο 64’ για να το καταφέρει ο Κώστας Κατσουράνης στο 70ο λεπτό κι ενώ ένα λεπτό νωρίτερα είχε δει τον Φεγκρούς να λέει «όχι» στην κεφαλιά προς την εστία. Δεν έκανε, όμως, το ίδιο και μετά την εκτέλεση φάουλ του Λίνο με τον διεθνή χαφ του ΠΑΟΚ να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και με (νέα) κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα για τον ΠΑΟΚ, που έφτασε στο 74ο λεπτό στην ανατροπή με το πρώτο γκολ του Gordon Schildenfeld με την ομάδα μας.  Δημιουργός και πάλι ο Lino με το φάουλ να στέλνει την μπάλα στην περιοχή του ΠΑΣ και τον Κροάτη με δυνατό σουτ να νικάει τον Φεγκρούς.

ΓΚΟΛ: Ντε Βινσέντι (31’) – Κατσουράνης (70’), Schildenfeld (74’)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Μάνταλος (Αθήνας)

ΒΟΗΘΟΙ : Καρατζίκας (Αθήνας) – Ταρανάς (Αθήνας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Κεϊτά, Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλος – Κωνσταντινίδης, Κατσουράνης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ : Φεγκρούς, Ντάσιος, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Κεϊτά (80’ Ρουμπουλάκου), Βίλα (86’ Χαρίσης), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου (80’ Γιάκος), Ίλιτς.

ΠΑΟΚ : Jacobo, Κωνσταντινίδης (46’ Κίτσιου), Schildenfeld, Khumalo, Lino, Kace,  Κατσουράνης, Camara (46’ Σαλπιγγίδης) , Oliseh 90’ Κατσικάς), Robert,  Αθανασιάδης.

0 σχόλια, γράψε την άποψη σου:

Translate The Blog

Το chat του blog

Μπες και εσύ στο chat του Blog συμπληρώνοντας απλά ένα ψευδώνυμο!

Αναγνώστες του blog:

Προβολές Σελίδας

PAOK OFFICIAL SITE

PAOK MEGASTORE