Το Blog επαναλειτουργεί! Σας αρέσει η νέα εμφάνισή του;

Βαθμολογία Play-Off

Θ

ΟΜΑΔΑ

Β

1

ΠΑΟΚ

13

2

Ατρόμητος

11

3

Αστέρας Τρίπολης

9

4

ΠΑΣ Γιάννινα

7

Από το Blogger.

Ο καιρός στα μέρη μας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013
Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens , ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» υπέγραψε συμβόλαιο χρονικής διάρκειας έως και τις 30/06/2015.


Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης καλωσορίζοντας τον κ. Stevens στην οικογένεια του Δικέφαλου υποστήριξε: «Θέλαμε να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή ένας προπονητής που ξέρει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Δε θα κρύψω ότι αναλύαμε πολύ καιρό αυτό το θέμα. Συζητούσαμε για πολλούς υποψηφίους, αλλά καταλήξαμε στον κ. Στέφενς. Με μεγάλη μας χαρά τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω όσο πιο θερμά γίνεται να δεχτείτε αυτή την επιλογή μας

Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι στόχοι και σε μικρό χρονικό διάστημα θα πρέπει να ετοιμάσει την ομάδα για να κυνηγήσουμε τον τίτλο. Γιατί του χρόνου πρέπει να γίνουμε πρωταθλητές Ελλάδας. Υπό αυτές τις συνθήκες, συζητούσαμε για πολύ καιρό τον ερχομό του. Αυτός είναι ο βασικός στόχος ο οποίος δεν εξαιρεί και τη διεκδίκηση του Κυπέλλου. Το 2014 θα είναι η πολύ σοβαρή χρονιά για τον ΠΑΟΚ και ελπίζουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα.

Επαναλαμβάνω ότι θέλουμε να βγούμε πρωταθλητές. Το πως, εξαρτάται από τη δική του δουλειά. Εξαρτάται από την προσέγγιση του. Εγώ και όλοι οι συνεργάτες μου στον ΠΑΟΚ, θα είμαστε οι βοηθοί του. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε το στόχο».

Ο Huub Stevens από την πλευρά του αναφερόμενος στην συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, μια ομάδα που παρέχει τα πάντα. Ολοι μαζί θα τραβήξουμε την πορεία μας, δεν είναι μόνο οι παίκτες και ο προπονητής, όλοι είναι απαραίτητοι. Οι στόχοι μου ταιριάζουν με του ΠΑΟΚ. Αν κερδίζουμε κάθε μέρα, θα είμαστε και οι τελικοί νικητές. Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δουλειά για να φτιάξουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα καλό ρόστερ. Δεν θα μιλήσω τώρα για ονόματα. Εχουμε ένα καλό ρόστερ, θα ξεκινήσουμε με αυτό και μετά θα δούμε τι θα χρειαζόμαστε. Δεν πρόκειται να επηρεαστούμε από την διαιτησία. Θα πάρουμε τον δικό μας δρόμο. Οι διαιτητές είναι πάντα φίλοι μου και έτσι θα μείνει. Ο ΠΑΟΚ είναι από τα σωματεία που επιβραβεύουν την εργασία. Οι φίλαθλοι μας υποστηρίζουν. Το γήπεδο μας πρέπει να γίνει ένα φρούριο. Ενα κάστρο απόρθητο για τους αντίπαλους. Οι φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ ταιριάζουν με τις δικές μου».

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

0 σχόλια, γράψε την άποψη σου:

Translate The Blog

Το chat του blog

Μπες και εσύ στο chat του Blog συμπληρώνοντας απλά ένα ψευδώνυμο!

Αναγνώστες του blog:

Προβολές Σελίδας

PAOK OFFICIAL SITE

PAOK MEGASTORE