Το Blog επαναλειτουργεί! Σας αρέσει η νέα εμφάνισή του;

Βαθμολογία Play-Off

Θ

ΟΜΑΔΑ

Β

1

ΠΑΟΚ

13

2

Ατρόμητος

11

3

Αστέρας Τρίπολης

9

4

ΠΑΣ Γιάννινα

7

Από το Blogger.

Ο καιρός στα μέρη μας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013
Εννέα παίκτες είναι αυτοί που φλερτάρουν με τον ΠΑΟΚ με τη μορφή ανανέωσης συμβολαίου και μεταγραφής. Από αυτούς δύο περιμένουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους και επτά συζητούν με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την προοπτική μεταγραφής. Διαβάστε ποιοι είναι...

Σανθ Χακόμπο: Η πληροφορία για τη παραμονή του Ισπανού γκολκίπερ υπάρχει εδώ και μέρες και σήμερα ο Τύπος αναφέρει ότι ο παίκτης θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Μπερτράν Ρομπέρ: Η περίπτωσή του θεωρείται «ανοικτή» και δεν μπορεί να αποκλειστεί πρόταση για παραμονή του συον Δικέφαλο.

Αμπντελχαμίντ Ελ Καουταρί: Ο 23χρονος διεθνής αμυντικός, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μονπελιέ απασχολεί τον ΠΑΟΚ, με τους ιθύνοντες των ασπρόμαυρων να μην τοποθετούνται για τη περίπτωσή του. Το γεγονός ότι μπορεί να καλύψει και την αριστερή πλευρά, εκεί που ο ΠΑΟΚ μια θέση στο ρόστερ ανοικτή τον διατηρεί στη μεταγραφική λίστα.

Νίκος Κοροβέσης: Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sporday» υπάρχει το σενάριο της απόκτησής του από τον ΠΑΟΚ με ταυτόχρονο δανεισμό στον ΠΑΣ – στον οποίο ανήκει – προκειμένου να κάνει άλλη μια χρονιά γεμάτη συμμετοχές.

Αλέξανδρος Τζιόλης: Ο 28χρονος ψηλόσωμος ανασταλτικός μέσος φιγουράρει ως μια από τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου, με τον Δικέφαλο να τα έχει βρει με τον παίκτη και να περιμένει να μείνει ελεύθερος από τη Μονακό.

Σίμον Πόουλσεν: Για τον διεθνή Δανό ακραίο μπακ (αγωνίζεται στα αριστερά) προέκυψε από χθες δημοσίευμα στην Ιταλία βάσει του οποίου αρνήθηκε τη πρόταση του ΠΑΟΚ και αναζητά αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς οι άνθρωποι της Σαμπντόρια του έχουν γνωστοποιήσει ότι δεν τον υπολογίζουν.

Λουίζ Ροντρίγκεζ: «Πουλγκουίτα»: Από χθες, κάνει τον γύρο των Ελληνικών Μέσων δημοσίευμα από την Αργεντινή βάσει του οποίου ο 28χρονος επιθετικός της Τουκουμάν ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.

Ιμπραήμ Σισσόκο: Ο Ιβοριανός μέσος βρίσκεται εδώ και μέρες στο προσκήνιο και όλες οι ενδείξεις κάνουν λόγο για μια μετακίνηση που απλά μένει να ανακοινωθεί από τη ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Γιώργος Τζαβέλας: Η εφημερίδα «Σπορ» αναφέρεται στον Έλληνα αριστεροπόδαρο μπακ, καταγράφει την επιμονή του να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη Μονακό (λήγει το καλοκαίρι του 2014) και χαρακτηρίζει τη περίπτωσή του «πολύ δύσκολη υπόθεση».

πηγή από paok24.com

0 σχόλια, γράψε την άποψη σου:

Translate The Blog

Το chat του blog

Μπες και εσύ στο chat του Blog συμπληρώνοντας απλά ένα ψευδώνυμο!

Αναγνώστες του blog:

Προβολές Σελίδας

PAOK OFFICIAL SITE

PAOK MEGASTORE