Το Blog επαναλειτουργεί! Σας αρέσει η νέα εμφάνισή του;

Βαθμολογία Play-Off

Θ

ΟΜΑΔΑ

Β

1

ΠΑΟΚ

13

2

Ατρόμητος

11

3

Αστέρας Τρίπολης

9

4

ΠΑΣ Γιάννινα

7

Από το Blogger.

TOP 3 Της Εβδομάδας

Ο καιρός στα μέρη μας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013
Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της 1ης θέσης με τη νίκη της 1-0 επί της Λιθουανίας στον  αγώνα που έγινε στο στάδιο “LFF” του Βίλνιους για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Ο Κώστας Κατσουράνης αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πέρασε ως αλλαγή στο 65ο λεπτό στη θέση του Φάνη Γκέκα και στο 89’ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι!


ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ KACE

Ο Ergys Kace πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική Αλβανίας στον αγώνα εναντίον της Νορβηγίας (1-1). Ο μέσος του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε ως αλλαγή από το 84ο λεπτό του αγώνα.

Βασικός με την εθνική Κροατίας ήταν ο Gordon Schildenfeld στην εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Σκοτία, ενώ νωρίτερα είχαν αγωνιστεί με την Εθνική Νέων Κ-20 ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης και ο Δημήτρης Πέλκας στο φιλικό με τη Σερβία (0-0).

Τέλος, στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα της εθνικής Νέων με την Ισπανία (0-2) έπαιξε ο Κώστας Παναγιωτούδης (δεν χρησιμοποιήθηκε ο Δεληγιαννίδης).

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ

Υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Μουντιάλ έχουν και οι τρεις Αφρικανοί παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Sekou Oliseh θα αγωνιστεί σήμερα εκτός έδρας με την εθνική Λιβερίας εναντίον της Ουγκάντας, ενώ το Σάββατο 15 Ιουνίου θα ενισχύσει τη Λιβερία στο εντός έδρας παιχνίδι της με τη Σενεγάλη.

Ο Charles Itandje βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής Καμερούν, την οποία πρόκειται να ενισχύσει στους εκτός έδρας αγώνες με το Τόγκο την Κυριακή και με το Κονγκό την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Οσο για τον Αμπντούλ Καμαρά, θα αγωνιστεί με την εθνική Γουινέας στα παιχνίδια με Μοζαμβίκη και Ζιμπάμπουε, που θα διεξαχθούν Κυριακή 7 Ιουνίου και την Κυριακή 16 Ιουνίου αντίστοιχα

0 σχόλια, γράψε την άποψη σου:

Translate The Blog

Το chat του blog

Μπες και εσύ στο chat του Blog συμπληρώνοντας απλά ένα ψευδώνυμο!

Αναγνώστες του blog:

Προβολές Σελίδας

PAOK OFFICIAL SITE

PAOK MEGASTORE