Το Blog επαναλειτουργεί! Σας αρέσει η νέα εμφάνισή του;

Βαθμολογία Play-Off

Θ

ΟΜΑΔΑ

Β

1

ΠΑΟΚ

13

2

Ατρόμητος

11

3

Αστέρας Τρίπολης

9

4

ΠΑΣ Γιάννινα

7

Από το Blogger.

Ο καιρός στα μέρη μας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013
Χτες ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα περίοδο, με τους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν, με΄τα το τέλος των περσινών αγωνιστικών υποχρεώσεων τους, για πρώτη φορά στα γήπεδα της Νέας Μεσημβρίας. Ο Huub Stevens και οι συνεργάτες του, στους οποίους συγκαταλέγεται, πλέον, και ο Γιώργος Γεωργιάδης καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στις υποχρεώσεις της νέας σεζόν και γνωρίστηκαν μαζί τους.

Στην προπόνηση συμμετέχουν και οι νεαροί Qose, Σαββίδης, Κουλούρης, Ποζατζίδης, Πόζογλου, καθώς και οι Τζανδάρης, Kartal που επέστρεψαν από δανεισμό. Απουσιάζουν οι: Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Τζιόλης, Kace, Lazar, Itandje, οι οποίοι εξασφάλισαν λίγες μέρες παραπάνω άδεια, λόγω των υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες, ενώ οι Κωνσταντινίδης-Πέλκας ακόμη έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Στις προπονήσεις δοκιμάζεται και ο Ελληνικής καταγωγής Panaiotis Khartyadi, 20 ετών αριστερός εξτρέμ που αγωνιζόταν στην β´ ομάδα της Lokomotiv Moscow.

Και σήμερα θα διεξαχθεί μία απογευματινή προπόνηση στη Ν. Μεσημβρία, ενώ το πρωί θα περάσει το δεύτερο γκρουπ από εργομετρικό έλεγχο.

Η πρώτη επαφή των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με τον Huub Stevens και τους συνεργάτες του δεν έκρυβε κάποια έκπληξη. Η πρώτη προπόνηση περιελάμβανε όπως ήταν φυσικό πρόγραμμα προσαρμογής σε χαμηλούς ρυθμούς καθώς όπως τόνισε ο κ. Stevens:

“Θέλουμε να εντάξουμε προσεκτικά τους ποδοσφαιριστές στους αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς προέρχονται από αποχή τριών εβδομάδων και αυτές τις μέρες επίσης περνούν επίπονους εργομετρικούς ελέγχους. Οπότε μετά την πρώτη μας γνωριμία, θέλαμε απλά να τους επαναφέρουμε την αίσθηση της μπάλας”.

0 σχόλια, γράψε την άποψη σου:

Translate The Blog

Το chat του blog

Μπες και εσύ στο chat του Blog συμπληρώνοντας απλά ένα ψευδώνυμο!

Αναγνώστες του blog:

Προβολές Σελίδας

PAOK OFFICIAL SITE

PAOK MEGASTORE