Το Blog επαναλειτουργεί! Σας αρέσει η νέα εμφάνισή του;

Βαθμολογία Play-Off

Θ

ΟΜΑΔΑ

Β

1

ΠΑΟΚ

13

2

Ατρόμητος

11

3

Αστέρας Τρίπολης

9

4

ΠΑΣ Γιάννινα

7

Από το Blogger.

Ο καιρός στα μέρη μας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ στα Playoffs 2013! Ο «Δικέφαλος» με τα γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη και του Κώστα Κατσουράνη έφυγε με το «διπλό» από την Τρίπολη επικρατώντας με 2-1 του Αστέρα. Μια νίκη που ήταν η πρώτη για τους ασπρόμαυρους του Γιώργου Γεωργιάδη μετά το 2009 (νίκη τότε με 2-0) με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα του Αστέρα ύστερα από τέσσερα ματς στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Μια νίκη που έφερε τον «Δικέφαλο» στην 1η θέση της βαθμολογίας των Playoffs μετά την σημερινή ισοπαλία 1-1 στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος για την 3η αγωνιστική.


Με καθολική υπεροχή που μεταφράστηκε σε 60%-40% κατοχή της μπάλας και 15-4 τελικές προσπάθειες ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που κυριάρχησε μέσα στο γήπεδο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Στο πρώτο μέρος είχε δύο κλασικές ευκαιρίες, η πρώτη με τον Βούκιτς στο 23ο λεπτό και η δεύτερη στο 28ο λεπτό με τον Σαλπιγγίδη, με τον Αστέρα να απειλεί για πρώτη φορά την εστία του Γλύκου στο 63’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ράγιο.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε κι άλλο στροφές με την είσοδο των Αθανασιάδη και Γεωργιάδη στο γήπεδο. Η ευκαιρία με το διαγώνιο σουτ του Λίνο στο 71’ έμοιαζε ως άλλη μια προειδοποιητική βολή των ασπρόμαυρων. Έξι λεπτά αργότερα ο Ρομπέρ έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Στέφανος Αθανασιάδης με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ (0-1) για τον ΠΑΟΚ αφιερώνοντας το γκολ (23ο συνολικά στη σεζόν) στον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Γεωργιάδη. Κι από στημένη μπάλα και το φάουλ του Λίνο δύο λεπτά μετά ο Κατσουράνης με κεφαλιά έδωσε στον «Δικέφαλο» προβάδισμα δύο γκολ.

Στο 90ο λεπτό ο διαιτητής Σιδηρόπουλος απέβαλλε τον Σίλντενφελντ, που απώθησε τον Σανκαρέ μέσα στην μεγάλη περιοχή, καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Αστέρα και ο Περόνε ευστοχώντας από την άσπρη βούλα μείωσε σε 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΓΚΟΛ: Αθανασιάδης 77’, Κατσουράνης 80’ – Περόνε 90’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Σίλντενφελντ 89’

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λάζαρ, Ετο, Κουρμπέλης, Βούκιτς, Τσαμπούρης, Αθανασιάδης

ΑΣΤΕΡΑΣ: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Κοντοές, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Σέτι (64’ Κάφα), Ουσέρο, Καλαντζής (46’ Ναβάρο), Ράγιο, Ντε Μπλάσις (79’ Λέντσε), Περόνε.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ετο, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντεφελντ, Ρομπέρ, Λάζαρ, Κάτσε, Σαλπιγγίδης (66’ Αθανασιάδης), Βούκιτς (74’ Γεωργιάδης), Ολίσε (85’ Λόρενς).

Την Κυριακή διεξάγεται η 4η αγωνιστική των πλέι οφ. Στις 18.15 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στις 20.30 ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

0 σχόλια, γράψε την άποψη σου:

Translate The Blog

Το chat του blog

Μπες και εσύ στο chat του Blog συμπληρώνοντας απλά ένα ψευδώνυμο!

Αναγνώστες του blog:

Προβολές Σελίδας

PAOK OFFICIAL SITE

PAOK MEGASTORE