Το Blog επαναλειτουργεί! Σας αρέσει η νέα εμφάνισή του;

Βαθμολογία Play-Off

Θ

ΟΜΑΔΑ

Β

1

ΠΑΟΚ

13

2

Ατρόμητος

11

3

Αστέρας Τρίπολης

9

4

ΠΑΣ Γιάννινα

7

Από το Blogger.

Ο καιρός στα μέρη μας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013
Ο προπονητής και ο επιθετικός της ομάδας παραχώρησαν συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι NOVA και μίλησαν και οι δυο για την αισιοδοξία που πρέπει να "βρει" η ομάδα. Διαβάστε τι είπαν ο Γιώργος Γεωργιάδης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.


"Νομίζω... εμείς έχουμε να διαχειριστούμε ένα άσχημο αποτέλεσμα. Πρέπει γρήγορα να το ξεχάσουμε και να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς με την Τρίπολη, εκτός έδρας, το οποίο σίγουρα είναι και το πιο κρίσιμο, γιατί είναι αυτό που ακολουθεί", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην NOVA και πρόσθεσε:
"Εμείς πρέπει να βρούμε την αισιοδοξία μας. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο. Δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Τα πλέι οφ είναι "ανοικτά" ακόμη. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα αλλά ας περιμένουμε μέχρι το τέλος να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε".

"Πρέπει ν' αλλάξουμε το "πρόσωπό" μας, να μην έχουμε αυτή την αγωνιστική παρουσία. Δε θέλω να μπω σε τακτικά θέματα. Έχουμε πολύ λίγο χρόνο μπροστά μας αλλά πρέπει να το κάνουμε", δήλωσε αρχικά στην NOVA ο Έλληνας επιθετικός.

Πρόσθεσε πως: "Αισιόδοξος... Δεν μπορώ να είμαι απαισιόδοξος. Δεν μπορώ να είμαι απαισιόδοξος εγώ κι οι συμπαίκτες μου και όλοι μας γιατί ουσιαστικά αν δεν είμαστε αισιόδοξοι τα παρατάμε. Εμείς δεν έχουμε τέτοιο σκοπό αλλά είναι αυτό που σου λέω, είναι λόγια και πρέπει να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο, στο επόμενο παιχνίδι".

Για το εάν υπήρξε αντίκτυπος από την ομιλία την οποία έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Ιβάν Σαββίδης στην ομάδα: "Αυτό είναι ένα άλλο θέμα, πρέπει να κοιτάξουμε το αύριο".

0 σχόλια, γράψε την άποψη σου:

Translate The Blog

Το chat του blog

Μπες και εσύ στο chat του Blog συμπληρώνοντας απλά ένα ψευδώνυμο!

Αναγνώστες του blog:

Προβολές Σελίδας

PAOK OFFICIAL SITE

PAOK MEGASTORE