Το Blog επαναλειτουργεί! Σας αρέσει η νέα εμφάνισή του;

Βαθμολογία Play-Off

Θ

ΟΜΑΔΑ

Β

1

ΠΑΟΚ

13

2

Ατρόμητος

11

3

Αστέρας Τρίπολης

9

4

ΠΑΣ Γιάννινα

7

Από το Blogger.

Ο καιρός στα μέρη μας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 21 Μαΐου 2013
Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναχώρη για την Τρίπολη. Η προπόνηση διεξήχθη το πρωί στην Τούμπα και περιείχε ασκήσεις τεχνικής και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο σε χαμηλές εντάσεις.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Camara, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ οι Κωνσταντινίδης και Κατσικάς προπονήθηκαν ατομικά.
Σε κομμάτια των προπονήσεων θα συμμετέχει για μερικές μέρες και ο Andre Vieirinha, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μέχρι να ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:

Παναγιώτης Γλύκος, Sanz Jacobo, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, Araujo Etto, Dorvalino Maciel Alves, Κώστας Σταφυλίδης, Κώστας Κατσουράνης, Bongani Khumalo, Gordon Schildenfeld, Ergys Kace, Γιώργος Φωτάκης, Costin Lazar, Zvonimir Vukic, Bertrand Robert, Στέλιος Κίτσιου, Liam Lawrence, Sekou Oliseh, Γιώργος Γεωργιάδης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Στέφανος Αθανασιάδης

Δείτε βίντεο από την σημερινή προπόνηση 21/5/13:

0 σχόλια, γράψε την άποψη σου:

Translate The Blog

Το chat του blog

Μπες και εσύ στο chat του Blog συμπληρώνοντας απλά ένα ψευδώνυμο!

Αναγνώστες του blog:

Προβολές Σελίδας

PAOK OFFICIAL SITE

PAOK MEGASTORE